• Export Gateway to Africa
  • 31 Ekim-2 Kasım 2024
Kalan Süre

Haberler

Export Gateway to Africa ile Afrika kıtasının taleplerini karşılayın

Fuarcılık sektörünün lider firması CNR Holding tarafından yıllık 1.5 trilyon $ değerindeki ithalat hacmine sahip Afrika pazarının taleplerini karşılamak üzere düzenlenen Export Gateway to Africa, Türkiye’nin en önemli sektörlerini kamu ve özel sektör kuruluşlarından gelen binlerce alıcı ve Afrika’dan gelen yüzlerce alım heyetiyle 02-04 Aralık tarihleri arasında bir araya getirecek.

 

Doğru Ziyaretçi İle Buluşun
Fuarın Afrika’nın 54 ülkesi öncelikli olmak üzere dünya çapında sürdürülen tanıtım ve pazarlama faaliyetleri, CNR Holding’in yurt dışındaki ofislerinin yanı sıra yetkili acenteleri tarafından, yüz binlerce sektörel veri tabanından oluşan uluslararası ziyaretçi ağı üzerinden yapılacak.

Afrika için uluslararası seviyede organize edilen ilk fuar olma özelliğini taşıyan fuar, özellikle pandemi sonrası, 54 Afrika ülkesinin ithalat ağlarını yeniden şekillendirecek.

Türk ekonomisinin lokomotif sektörlerinde faaliyet gösteren firmalarla Afrikalı alıcıları tek çatı altında buluşturarak benzersiz iş ve networking olanakları sunacak Export Gateway to Africa Fuarı’na geç kalmadan yerinizi ayırtın!

 

IABA