• Export Gateway to Africa
  • 31 Ekim-2 Kasım 2024
Kalan Süre

Haberler

Afrika’nın en büyük pazarı 2 Aralık’ta kurulacak

2021 yılında Afrika kıtası için düzenlenecek en büyük ticaret platformu Export Gateway to Africa Fuarı’nın yeni tarihi 02-04 Aralık 2021 oldu. Fuarcılık sektörünün lider firması CNR Holding tarafından, global ticaretin merkezi İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenecek olan fuarda, Türk ekonomisinin lokomotif sektörleri, 54 Afrika ülkesinden gelecek alım heyetleri ile uzun soluklu ve kalıcı iş anlaşmaları gerçekleştirecek.

Export Gateway to Africa Fuarı’nda, mobilya, ev tekstili, seramik, mutfak, banyo ekipmanları, sağlık, ağız ve diş sağlığı, kozmetik ve medikal ekipmanları, ayakkabı, hazır giyim, yapı, elektrik, enerji, gıda, ambalaj, turizm, otelcilik, asansör teknolojileri, deniz araçları ve ekipmanları gibi sektörler, sadece Afrika’dan gelecek kamu ve özel sektör satın almacıları ile B2B ikili iş görüşmeleri gerçekleştirecek.

 

Export Gateway to Africa Fuarı, yakın bir gelecekte 6 trilyon dolar büyüklüğe ulaşacak olan ve dışa bağımlılığı %85 oranında seyreden Afrika pazarından Türk firmalarının daha fazla pay almaları için düzenlenecek. Fuar tüm Afrika pazarını, Türk ihracatçıları ile buluşturarak geleceğin en büyük pazarını oluşturacak

Siz de, yeni normal dönemde tüm dünya ülkelerinin ticaret yapmak için yarışacağı Afrika pazarından pay almak ve alım heyetleri ile iş anlaşmalar imzalamak için bizimle iletişime geçin.

IABA