• Export Gateway to Africa
  • 31 Ekim-2 Kasım 2024
Kalan Süre

Haberler

Export Gateway to Afrika'ya lider firmalardan yoğun ilgi

Ev tekstili sektörü için 26 yıldır fuar organizasyonları düzenleyen CNR Holding, Türk ekonomisinin, 2050 yılında 6 trilyon dolar büyüklüğe ulaşacak olan Afrika Pazarından alacağı payı artırmak için 8-11 Nisan 2021 tarihinde Export Gateway to Africa Fuarı'nı hayata geçirecek. Global ticaretin merkezi CNR Expo İstanbul Fuar Merkezi'nde düzenlenecek olan Export Gateway to Africa, öncelikle ev tekstili ve dekorasyonu olmak üzere birçok önemli sektörde faaliyet gösteren firmaları, sadece Afrika'dan gelecek yüzlerce alım heyeti ve binlerce satın almacı ile bir araya getirmeyi hedefliyor.
 
Tül perde sistemlerinden perde mekanizmalarına, ev tekstili sektöründen döşemelik kumaş sektörüne kadar çok geniş bir ürün grubuna hitap edecek fuar; aralarında ZORLU HOLDİNG'in de olduğu Türkiye'nin lider ev tekstili üreticilerinin katılımıyla gerçekleştirilecek. CNR Holding, Export Gateway to Africa Fuarı ile toplamda 24 milyar dolarlık ihracatımız iki katına çıkaracak. Fuar, Türkiye ekonomisi için dünyanın en yeni ve en büyük potansiyelini taşıyan Afrika'ya yeni ve etkin bir ihracat kapısı açacak.
 
 
 
 
Export Gateway to Africa Fuarı'nda, yapı ve yapı malzemeleri ile beraber gıda, gıda işleme makineleri, sanayi ürünleri, tarım, tarım makineleri, seramik, mobilya, ev tekstili, sağlık, ağız ve diş sağlığı ürünleri gibi ihracatın lokomotif sektörleri de yer alacak. Fuarda katılımcı olacak olan tüm firmalar için 54 Afrika ülkesinden alıcılar gelecek.
IABA