• Export Gateway to Africa
  • 31 Ekim-2 Kasım 2024
Kalan Süre

Haberler

Afrika’ya ihracat Export Gateway to Africa’dan yapılacak

Ekonomiye güç veren lokomotif sektörlerin her koşulda üretime devam etmesi, Türkiye’nin kara, hava ve deniz nakliyesinde stratejik değerinin eşsiz olması, 54 Afrika Ülkesinin de dikkatini çekti. CNR Holding, yaklaşık iki yıldır çalışmalarını yürüttüğü ve Afrika için düzenlenecek olan ilk uluslararası ticaret platformu olan Export Gateway to Africa Fuarı’nı, global ticaretin merkezi  İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenleyecek.

 

Tüm Afrika pazarının taleplerini karşılama potansiyeli taşıyan Export Gateway to Africa Fuarı, Türk firmalarını, Afrika’nın kamu ve özel sektör kuruluşlarından yüzlerce alım heyeti ve binlerce satın almacı ile bir araya getirecek.

 

CNR Holding’in, global ticaret ağlarının yeniden şekillendiği yeni normal dönemde, dünyanın en büyük ticaret potansiyelini taşıyan Afrika için hayata geçireceği fuar, Türk firmaları için yeni, etkin ve uzun soluklu ihracat kapısı açacak.

Siz de, tüm dünya ülkelerinin ticari ilişkiler kurmak için girişimlerde bulunduğu Afrika pazarından pay almak ve alım heyetleri ile uzun soluklu iş anlaşmaları imzalamak için bizimle iletişime geçin.

 

IABA