• Export Gateway to Africa
  • 31 Ekim-2 Kasım 2024
Kalan Süre

Haberler

Mobilya sektörünün liderleri de Export Gateway to Africa Fuarı’nda

Yirmi yıldır dünyanın en büyük mobilya fuarlarını hayata geçiren CNR Holding, Afrika Kıtası’nın mobilya taleplerini karşılayacak olan Export Gateway to Africa Fuarı’nı hayata geçiriyor. Türkiye’nin en önemli markalarından YATAŞ’ın da ürün sergileyeceği Export Gateway to Africa Fuarı, 54 Afrika ülkesinin mobilya, yatak ve yatak yan sanayi taleplerine karşılık verecek. 
 
 
CNR Expo İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenecek olan Export Gateway to Africa, mobilya ve yatak sanayisi başta olmak üzere birçok önemli sektörde faaliyet gösteren firmaları, sadece Afrika’nın kamu ve özel sektör kuruluşlarından gelecek yüzlerce alım heyeti ve binlerce satın almacı ile bir araya getirecek. 
 
Export Gateway to Africa Fuarı’nda mobilya ve yatak sektörü ile beraber mermer, mermer makinaları, seramik, mutfak, banyo ekipmanları, gıda, gıda işleme makinaları, sanayi ürünleri, tarım, tarım makinaları, yapı ve yapı malzemeleri, ev tekstili, otel ekipmanları, kimya ve temizlik ürünleri gibi ihracatın lokomotif sektörleri de yer alacak. 
IABA