• Export Gateway to Africa
  • 31 Ekim-2 Kasım 2024
Kalan Süre

Haberler

Afrika kıtası değirmen makinelerini Türkiye'den alacak

Değirmen makineleri sektörünün dünyadaki tek fuar organizasyonu Mill Tech'i hayata geçiren CNR Holding, şimdi de 54 Afrika Ülkesine hazırlanıyor. Türk firmaların yurt dışındaki kurumsal ağlarını genişleten ve ihracatlarına katkıda bulunan CNR, başta değirmen makineleri sektörü olmak üzere Türk ekonomisine katkıda bulunan tüm sektörler için Export Gateway to Africa Fuarı'nı organize ediyor.
 
Global ticaretin merkezi CNR Expo İstanbul Fuar Merkezi'nde düzenlenecek olan Export Gateway to Africa, yıllık 1,2 milyar dolarlık değirmen makineleri ithalatı gerçekleştiren 54 Afrika ülkesinin tüm talebine karşılık verecek. Fuara Afrika'nın kamu ve özel sektör kuruluşlarından gelecek yüzlerce alım heyeti ve binlerce satın almacı, değirmen makinelerinin yanı sıra her sektörden fuar katılımcıları ile ikili iş anlaşmaları gerçekleştirecek.
 
 
Export Gateway to Africa Fuarı'nda, değirmen makineleri ile beraber seramik, banyo, mutfak sektörü mermer, mermer makinaları, gıda ve içecek, mobilya, ev tekstili, yapı ve yapı malzemeleri, otel ekipmanları, kimya ve temizlik ürünleri gibi ihracatın lokomotif sektörleri de yer alacak.
 
Export Gateway to Africa Fuarı'nda, hazır giyim, konfeksiyon ve ayakkabı sanayinin ile beraber seramik, banyo, mutfak sektörü, mermer, mermer makinaları, gıda ve içecek, mobilya, ev tekstili, yapı ve yapı malzemeleri, otel ekipmanları, kimya ve temizlik ürünleri gibi ihracatın lokomotif sektörleri de yer alacak.
 
Fuar, toplamda 1.5 trilyon dolar ithalat yapan tüm Afrika pazarını, Türk ihracatçıları ile buluşturarak geleceğin en büyük pazarını oluşturacak. Siz de, halen büyük ölçüde ithalata bağımlı olan Afrika pazarından gelecek alım heyetleri ile iş ilişkileri kurmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz
IABA