• Export Gateway to Africa
  • 31 Ekim-2 Kasım 2024
Kalan Süre

Haberler

Afrika turizm sektörü canlanıyor

İhracat ağını, her ülkenin otel ve zincir restoranlarını donatacak şekilde genişletmeyi hedefleyen “Türk Horeca Sektörü”, Export Gateway to Africa ile artık tüm Afrika Kıtası ile ticaret yapabilecek. CNR Holding tarafından düzenlenecek Export Gateway to Africa Fuarı, 54 Afrika Ülkesinin kamu ve özel sektör kuruluşlarından gelecek yüzlerce alım heyeti ve binlerce satın almacıyı, özellikle turizm ve otel ekipmanları sektörü ile bir araya getirecek. 
 
 
Export Gateway to Africa Fuarı’nda, turizm ve otel ekipmanları sektörü ile beraber mermer, mermer makinaları, seramik, mutfak, banyo ekipmanları, gıda, gıda işleme makinaları, sanayi ürünleri, tarım, tarım makinaları, yapı ve yapı malzemeleri, mobilya, ev tekstili, kimya ve temizlik ürünleri gibi ihracatın lokomotif sektörleri de yer alacak. Fuarda katılımcı olacak olan tüm firmalar için 54 Afrika ülkesinden alıcılar gelecek.
 
Fuar, toplamda 1.5 Trilyon USD ithalat yapan tüm Afrika pazarını, Türk ihracatçıları ile buluşturarak geleceğin en büyük pazarını oluşturacak. Siz de, halen büyük ölçüde ithalata bağımlı olan Afrika pazarından gelecek alım heyetleri ile iş ilişkileri kurmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz
IABA