• Export Gateway to Africa
  • 31 Ekim-2 Kasım 2024
Kalan Süre

Haberler

Türk tarım sektörünün gözü Afrika pazarında

Dünya üzerindeki toprakların verimliliğinin hızla tükenmesi, yeni kaynaklar arayan çok sayıda ülkenin yüzünü Afrika kıtasına çevirdi. Avrupa ve ülkemizdeki topraklara ortalama 50 yıl civarında ömür biçilmesi, Afrika kıtasının tarım sektöründe gelecekteki en büyük güç konumuna yükselmesini sağladı. CNR Holding tam da bu aşamada, 54 Afrika ülkesinin tarım ve tarım makinaları ihtiyaçlarını karşılayacak Export Gateway to Africa Fuarı'nı 8 Nisan'da hayata geçirecek. Fuar, Afrika'ya yatırım yapacak girişimciler için de önemli fırsatlar sunacak.
 
 
Global ticaretin merkezi CNR Expo İstanbul Fuar Merkezi'nde düzenlenecek olan Export Gateway to Africa, Türk tarım ve tarım makinaları sektöründe faaliyet gösteren firmaları sadece Afrika'nın kamu ve özel sektör kuruluşlarından gelecek yüzlerce alım heyeti ve binlerce profesyonel satın almacı ile bir araya getirecek. Geçmişten günümüze muazzam bir tarım potansiyeline sahip olan Afrika tarım pazarı için şimdiye kadar yapılan en büyük ticaret platformu olarak ön plana çıkan fuar, yıllık 371.5 milyon dolarlık tarım ve tarım makineleri ithalatı gerçekleştiren Afrika kıtasının bu alandaki taleplerinin büyük kısmını karşılayacak.
 
Export Gateway to Africa Fuarı'nda tarım ve tarım makinaları ile beraber mobilya, mermer, mermer makinaları, seramik, mutfak, banyo ekipmanları, gıda, gıda işleme makinaları, sanayi ürünleri, yapı ve yapı malzemeleri, ev tekstili, otel ekipmanları, kimya ve temizlik ürünleri gibi ihracatın lokomotif sektörleri de yer alacak.
 
Fuar, toplamda 1.5 trilyon dolar ithalat yapan tüm Afrika pazarını, Türk ihracatçıları ile buluşturarak geleceğin en büyük pazarını oluşturacak. Siz de, halen büyük ölçüde ithalata bağımlı olan Afrika pazarından gelecek alım heyetleri ile iş ilişkileri kurmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.
 
IABA