• Export Gateway to Africa
  • 31 Ekim-2 Kasım 2024
Kalan Süre

Haberler

Mermer sektörüne 507 milyon dolarlık pazar

Modern veya klasik, her türlü yapının vazgeçilmez dekoru haline gelen ve bu yapılardaki kullanım alanlarını her geçen gün biraz daha genişleten mermer ve mermer makineleri sektörünün artık yeni bir uluslararası pazarı var. Fuarcılık sektörünün lider firması CNR Holding, tüm Afrika kıtasının mermer ve mermer makine ihtiyacını karşılayacak Export Gateway to Africa Fuarı'nın ilkini Nisan 2021'de hayata geçirecek. Türk mermer ve makine sanayi, yıllık 507 milyon dolar ithalat gerçekleştiren Afrika mermer pazarında yeni iş ilişkileri kurarak ihracat oranlarını artırma şansı yakalayacak.
 
 
Export Gateway to Africa, öncelikle Türk mermer ve mermer makineleri olmak üzere birçok önemli sektörde faaliyet gösteren firmaları, sadece Afrika'nın kamu ve özel sektör kuruluşlarından gelecek yüzlerce alım heyeti ve binlerce profesyonel satın almacı ile bir araya getirecek. Fuar katılımcıları, yıllık 24 milyar dolarlık ticaret hacmine ulaştığımız 54 Afrika Ülkesi ile yeni iş ilişkileri kurmak için önemli fırsatlar yakalayacak.
 
Export Gateway to Africa Fuarı'nda mermer ve mermer makineleri sektörü ile beraber mobilya, sağlık, ağız ve diş sağlığı, medikal ekipman, seramik, mutfak, banyo ekipmanları, gıda, gıda işleme makinaları, sanayi ürünleri, tarım, tarım makinaları, yapı ve yapı malzemeleri, ev tekstili, otel ekipmanları, kimya ve temizlik ürünleri gibi ihracatın lokomotif sektörleri de yer alacak.
 
Fuar, toplamda 1.5 trilyon dolar ithalat yapan tüm Afrika pazarını, Türk ihracatçıları ile buluşturarak geleceğin en büyük pazarını oluşturacak. Siz de, halen büyük ölçüde ithalata bağımlı olan Afrika pazarından gelecek alım heyetleri ile iş ilişkileri kurmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.
 
IABA