• Export Gateway to Africa
  • 31 Ekim-2 Kasım 2024
Kalan Süre

Haberler

Afrika'nın tüm sağlık ihracatı CNR'den

Türk fuarcılık sektörünün lider firması CNR Holding, yıllardır ülke ekonomisine verdiği büyük desteği, Afrika Kıtası'na özel düzenleyeceği fuar organizasyonu ile daha da artırmaya hazırlanıyor. CNR, Tüm Afrika Ülkeleri'nin en büyük ihtiyaçlarından sağlık, ağız ve diş sağlığı ile bu sektörlerin medikal ekipman ihtiyaçlarını karşılayacak olan Export Gateway to Africa Fuarı'nı CNR Expo İstanbul Fuar Merkezi'nde hayata geçirecek. Fuar, Afrika'nın yıllık 4.8 milyar dolarlık sağlık ithalatından aldığımız payı artırmak için Nisan 2021'de organize edilecek.
 
 
Export Gateway to Africa, öncelikle Türk sağlık, ağız ve diş sağlığı, medikal ekipman sektörleri olmak üzere birçok önemli sektörde faaliyet gösteren firmaları, sadece Afrika'nın kamu ve özel sektör kuruluşlarından gelecek yüzlerce alım heyeti ve binlerce profesyonel satın almacı ile bir araya getirmeyi hedefliyor. Fuar katılımcıları, yıllık 24 milyar dolarlık ticaret hacmine ulaştığımız 54 Afrika Ülkesi ile yeni iş ilişkileri kurmak için önemli fırsatlar yakalayacak.
 
Export Gateway to Africa Fuarı'nda sağlık, ağız ve diş sağlığı sektörü ile beraber mobilya, mermer, mermer makinaları, seramik, mutfak, banyo ekipmanları, gıda, gıda işleme makinaları, sanayi ürünleri, tarım, tarım makinaları, yapı ve yapı malzemeleri, ev tekstili, otel ekipmanları, kimya ve temizlik ürünleri gibi ihracatın lokomotif sektörleri de yer alacak.
 
Fuar, toplamda 1.5 trilyon dolar ithalat yapan tüm Afrika pazarını, Türk ihracatçıları ile buluşturarak geleceğin en büyük pazarını oluşturacak. Siz de, halen büyük ölçüde ithalata bağımlı olan Afrika pazarından gelecek alım heyetleri ile iş ilişkileri kurmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.
IABA