• Export Gateway to Africa
  • 31 Ekim-2 Kasım 2024
Kalan Süre

Haberler

Afrika gıda ihtiyacının büyük bölümünü Türkiye’den karşılayacak

Türk gıda ve içecek sektörünün en prestijli firmaları, Nisan 2021’de,İstanbul Fuar Merkezi’nde, 54 Afrika Ülkesinden gelecek satın almacılar ile ticaret için buluşacak. Öncelikle gıda ve içecek sektörleri olmak üzere birçok önemli sektörde faaliyet gösteren firmalar, CNR Holding tarafından düzenlenecek Export Gateway to Africa Fuarı’nda, Afrika’nın kamu ve özel sektör kuruluşlarından gelecek yüzlerce alım heyeti ve binlerce satın almacı ile bir araya gelecek. 
 
 
Türk gıda ve içecek sanayi, Export Gateway to Africa Fuarı’nda, Afrika Kıtası ile yeni iş bağlantıları kurmak veya ihracat kapasitelerini daha da geliştirmek için ürün sergileyecek.  Dünyanın en yeni ve en büyük ticaret potansiyelini taşıyan tüm Afrika Ülkelerini ağırlayacak olan fuar toplamda 24 milyar dolarlık ihracatımızı da iki katına çıkaracak.  
 
Export Gateway to Africa Fuarı’nda, gıda ve içecek sektörleri ile beraber mermer, mermer makinaları, seramik, mutfak, banyo ekipmanları, gıda, gıda işleme makinaları,  sanayi ürünleri, tarım, tarım makinaları, mobilya, ev tekstili, yapı ve yapı malzemeleri, otel ekipmanları, kimya ve temizlik ürünleri gibi ihracatın lokomotif sektörleri de yer alacak. 
 
Siz de, halen büyük ölçüde ithalata bağımlı olan Afrika gıda pazarından gelecek alım heyetleri ile iş ilişkileri kurmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.
IABA